We helpen je graag op weg

Laat ons weten wat je wilt

Reisvoorstel op maat

Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
    Wanneer kunnen wij je bereiken?
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt een reisaanvraag bij Voja Travel?

Onze reisadviseurs hebben zelf veel reiservaring en helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis. Aan de hand van jouw wensen proberen we een zo goed mogelijk reisvoorstel te doen. Wil je iets aanpassen in je reis? Laat het ons weten. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden en stoppen niet tot jij tevreden bent.

Heb jij al een duidelijk idee van wat je wil, dan kun je in het formulier hieronder invullen. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze rondreizen.

Stap 1: Bel ons of vul het formulier in

Bespreek jouw wensen met onze Azoren specialisten. Wanneer wil je weg? Hoe lang wil je weg? Hoe ziet jouw ideale vakantie of rondreis eruit? Vertel ons alles!

Heb je nog geen idee? Laat je inspireren.

Stap 2: Wij gaan voor je aan de slag

Als onze Azoren specialisten een idee hebben van hoe jouw droomreis eruit ziet, bellen ze om dit te bevestigen. Vervolgens gaan ze aan de slag. Wij zoeken de beste route, vliegtickets, accommodatie, excursies en transfers voor je uit.

Stap 3: Jouw persoonlijke reisvoorstel

Als jouw reisvoorstel af is nemen we contact op en bespreken we de door ons voorgestelde reis. Zijn er dingen die je wil aanpassen? Laat het ons weten, zodat we jouw reis tot in de puntjes kunnen verzorgen.