Ontdek alles op je eigen tempo met een Fly drive Azoren

Ontdek alles op je eigen tempo met een Fly drive Azoreneis tot in de puntjes.

Dé Corona Veilige herfst en winter bestemming van 2020

De Azoren is een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan op 3,5 uur vliegen. De eilanden zijn niet alleen schitterend, maar ook Corona veilig met slechts 27 actieve gevallen (peildatum: 27 augustus). Alle reizigers naar de Azoren worden getest óf voorafgaand aan  vertrek of bij aankomst. Hierdoor weet je zeker dat je met een goed gevoel op reis kunt naar de Azoren.

Een fly drive op de Azoren: “De routes zijn spectaculair. Achter iedere bocht ligt een verrassing.”

De wegen op de Azoren worden goed onderhouden en de autoroutes zijn bijna een attractie op zich. De wegen slingeren door heuvels, over kraterranden, langs kristalheldere baaien. Jij ontdekt alles op jouw tempo.

De Azoren zijn een ideale bestemming voor een fly drive. Met de auto rij je makkelijk van de ene highlight naar de andere. Onderweg stap je uit voor een picknick op een uitzichtpunt of een wandeling. Jij kiest zelf waar je gaat en wanneer je gaat. Dat is ultiem vrij zijn.

Daarom boek jij bij Voja Travel

  • Jouw reis tot in de puntjes geregeld.
  • Je boekt bij dé Azoren specialist van Nederland.
  • Met jouw reis lever je een bijdrage aan Fair Travel op Kaapverdië.
  • Je boekt met zekerheid van de SGR en het Calamiteitenfonds.
  • Zowel thuis als op reis staan we voor je klaar met tips, advies en zo nodig bieden we ondersteuning.

Reisvoorstel op maat

Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
  • :

Voja Travel is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds

Boek je reis veilig met garantie van de SGR en het Calamiteitenfonds. Met iedere reis die je bij Voja Travel boekt, draag je bij aan Fair Travel in Kaapverdië.

Stap 1: Bel ons of vul het formulier in

Bespreek jouw wensen met onze Azoren specialisten. Wanneer wil je weg? Hoe lang wil je weg? Hoe ziet jouw ideale vakantie of rondreis eruit? Vertel ons alles!

Heb je nog geen idee? Laat je inspireren.

Stap 2: Wij gaan voor je aan de slag

Als onze Azoren specialisten een idee hebben van hoe jouw droomreis eruit ziet, gaan ze aan de slag. Wij zoeken de beste route, vliegtickets, accommodatie, excursies en transfers voor je uit.

Stap 3: Jouw persoonlijke reisvoorstel

Als jouw reisvoorstel af is nemen we contact op en bespreken we de door ons voorgestelde reis. Zijn er dingen die je wil aanpassen? Laat het ons weten, zodat we jouw reis tot in de puntjes kunnen verzorgen.